Vechter op brancard afgevoerd na brute 'KO' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechter op brancard afgevoerd na brute 'KO' (video)

Vechter op brancard afgevoerd na brute 'KO' (video)

Sergio Pettis leek ernstig achter te blijven op de scorecards op weg naar de vierde ronde tegen Kyoji Horiguchi, afgelopen nacht tijdens Bellator 272 in Uncasville, Connecticut. Een spinning backfist hielp de Bellator bantamgewicht kampioen echter om diens titel te behouden.

De Japanner Horiguchi domineerde Pettis gedurende het gevecht. Horiguchi's snelheid gaf hem een ​​voorsprong en hij gebruikte zijn elite-bewegingen om veel van Pettis' stoten en trappen te vermijden.

Bijna verloren

Horiguchi stond voor tot in de vierde ronde voordat een korte uitwisseling in de clinch leidde tot Pettis' verwoestende terugdraaiende vuist. Pettis ging voor een vervolgaanval, maar trok zich terug toen de scheidsrechter tussenbeide kwam om de wedstrijd te stoppen.

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013 bij de inmiddels ter ziele gegane RFA-organisatie. Pettis versloeg Horiguchi op 3:24 in zijn eerste titelverdediging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws