Ex-UFC'er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ex-UFC’er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard

Ex-UFC’er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard

Anthony Pettis zijn PFL-debuut verliep niet zoals gepland. Clay Collard versloeg de voormalige UFC lichtgewicht kampioen via unanieme beslissing in de PFL 1 headliner afgelopen nacht vrijdag in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey.

Met de overwinning verdiende Collard drie punten en staat hij gelijk als eerste in het lichtgewicht klassement van de PFL. Collard was als een +400 underdog aangemerkt voor het gevecht. Dat bleek een flinke onderschatting want de Amerikaan maakte korte metten met Pettis.

Oud collega’s

Pettis zag zijn winst record van twee gevechten ten einde komen. Hij ging de wedstrijd van vrijdag binnen door te winnen van Alex Morono en Donald Cerrone. Collard, een mede-UFC-veteraan en huidige professionele bokser, maakte vrijdag ook zijn PFL-debuut. Dit was zijn eerste MMA-gevecht sinds april 2019. Hij breidde zijn record uit naar drie gewonnen wedstrijden.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page