Ex-UFC'er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard Nieuws
Nieuws

Ex-UFC'er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard

Ex-UFC'er Pettis gesloopt in PFL-debuut, verliest van Collard

Anthony Pettis zijn PFL-debuut verliep niet zoals gepland. Clay Collard versloeg de voormalige UFC lichtgewicht kampioen via unanieme beslissing in de PFL 1 headliner afgelopen nacht vrijdag in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey.

Met de overwinning verdiende Collard drie punten en staat hij gelijk als eerste in het lichtgewicht klassement van de PFL. Collard was als een +400 underdog aangemerkt voor het gevecht. Dat bleek een flinke onderschatting want de Amerikaan maakte korte metten met Pettis.

Oud collega's

Pettis zag zijn winst record van twee gevechten ten einde komen. Hij ging de wedstrijd van vrijdag binnen door te winnen van Alex Morono en Donald Cerrone. Collard, een mede-UFC-veteraan en huidige professionele bokser, maakte vrijdag ook zijn PFL-debuut. Dit was zijn eerste MMA-gevecht sinds april 2019. Hij breidde zijn record uit naar drie gewonnen wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws