Vechtbaas gesnapt in geheim gesprek met UFC kampioen Khabib (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtbaas gesnapt in geheim gesprek met UFC kampioen Khabib (video)

Vechtbaas gesnapt in geheim gesprek met UFC kampioen Khabib (video)

Dana White de baas van vechtsport organisatie UFC is gesnapt. Hij wilde UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, overhalen tot een gevecht met Conor McGregor. In een uitgelekte video zien we de twee hierover.

Kampioen Nurmagomedov vertelde de media dat hij niet geïnteresseerd is om terug te keren naar de UFC. Maar dat weerhoudt White er niet van om hem te proberen over te halen.

Nu is een gesprek tussen White en de kampioen op video uitgelekt waar de UFC baas de Rus probeert over te halen. ,,Dit gevecht met Poirier is trending groter dan het gevecht met jou en Conor op PPV," vertelde White aan Nurmagomedov.

Alles beslissend

Terwijl de twee mannen tijdens een regionaal evenement in Abu Dhabi aanwezig waren leek White zijn kampioen terug te willen halen. ,,Stel je voor wat jij en Conor zouden doen in een ander verdomd gevecht. Ik bedoel maar. Ik zeg het maar!"

Nurmagomedov heeft aangegeven wellicht zijn pensioen te onderbreken. Echter hangt dit wel af van hoe het gevecht van Conor McGregor tegen Dustin Poirier verloopt morgen. Ook een gevecht dat Charles Oliveira zal voeren kan beslissend zijn voor de Rus om een terugkeer te maken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/de-strijd-is-aan-mcgregor-en-poirier-op-wedstrijdgewicht-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws