? UFC'er Swanson op wrede wijze KO! 'Verdomde leg kicks' MMA Nieuws
MMA Nieuws

? UFC'er Swanson op wrede wijze KO! 'Verdomde leg kicks'

? UFC'er Swanson op wrede wijze KO! 'Verdomde leg kicks'

Cub Swanson maakte een mislukt UFC bantamgewicht debuut tegen Jonathan Martinez op UFC Vegas 62 afgelopen nacht. Nadat hij op gelijke voet van start was gegaan, nam Martinez snel het gevecht over in de laatste seconden van de openingsronde en scoorde een brute finish in ronde twee.

UFC'er Swanson begon goed en landde een paar goede beentrappen op Martinez die met een paar van zijn eigen op het lichaam van Swanson antwoordde. De veteraan landde met succes een dubbele been takedown en kreeg zelfs zijdelingse controle. Maar Martinez was er snel bij om weer op te staan.

Bruut gevecht

Martinez deelde een brute leg kick uit die Swanson naar de grond hakte met amper een minuut te gaan in de ronde. Toen de 38-jarige zichtbaar gewond was, trapte Martinez er nog een leg kick uit die de fatale bleek.

Slechts een enkele vervolgstoot was nodig voor scheidsrechter Herb Dean om in te grijpen op het 4:19-teken in ronde twee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws