UFC-vechter Cub Swanson geweigerd door jiu-jitsu scholen (video) Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Cub Swanson geweigerd door jiu-jitsu scholen (video)

UFC-vechter Cub Swanson geweigerd door jiu-jitsu scholen (video)

Cub Swanson zegt dat hij uit een paar jiu-jitsu scholen is gezet vanwege zijn aanstaande gevecht tegen Kron Gracie.

Gracie, een telg uit de befaamde Braziliaanse jiu-jitsu familie heeft blijkbaar een streepje voor bij de sportscholen waar Swanson dacht te kunnen trainen. Beide vechters treffen elkaar tijdens het komende evenement van de UFC op 12 oktober in de Amalie Arena in Tampa, Florida.

"Ik ben uit een aantal jiu-jitsu-scholen gezet vanwege het respect. Ze willen niet iemand trainen die geen Gracie is, wat me echt kwaad maakt, "zegt Swanson. Zelf een zwarte band onder Rigan Machado, toch heeft Swanson al een strategie tegen de formidabele grappler Gracie.

Andere strategie

"In dit soort gevechten moet ik technisch zijn," zei hij. “Ik denk dat ik hem geen respect toon als het gaat om comfortabel worden en hem gewoon in het gezicht begin te slaan. Ik ben ook een zwarte band. Ik heb eerder kritiek gekregen op mijn jiu-jitsu, maar ik was niet in staat om mij met de beste van de beste grapplers te meten omdat ik me concentreerde op mijn stoten. "

Daar gaat Swanson dus verandering in brengen, overigens laat hij zich niet van zijn stuk brengen door de weigeringen. UFC Tampa wordt ge-headlined door een gevecht tussen voormalig kampioen Joanna Jedrzejczyk en Michelle Waterson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws