UFC'er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

UFC'er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam. De last-minute wijzigingen in het overeengekomen gewicht voor de headliners hielden de gemoederen bezig. Afgelopen nacht vochten Costa en Vettori in Las Vegas tegen elkaar, waar Costa tegen een verlies opliep.

Slechts enkele dagen voor het evenement werd Costa tegen Vettori niet slechts één, maar twee keer in ene zwaardere gewichtklasse overgezet, van 185 lbs naar 195 lbs en vervolgens 205 lbs. Costa zegt dat het een oude blessure was die weer oplaaide waardoor hij telkens gewicht miste.

Verlies

,,Mijn linker biceps", zei Costa op de persconferentie na het gevecht. ,,Ik kwam in een iets hoger gewicht omdat ik een paar weken met training moest stoppen. Het enige probleem is dat ik dit gevecht heb verloren, dus het zal op een excuus lijken", zei hij. "

,,Ik heb nergens een excuus voor. Ik heb daar goed werk geleverd, Marvin ook. Proficiat aan hem, en aan mij, denk ik. Maar ik had wat problemen met mijn gebruikelijke gewicht.” Costa onderging in 2019 een biceps-operatie. Door dezelfde blessure moest hij zich ook terugtrekken uit een wedstrijd in 2018 tegen Uriah Hall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws