Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

Paulo Costa zal het volgens berichten opnemen tegen Marvin Vettori tijdens UFC Fight Night op 23 oktober. De UFC werkt aan de afronding van het middengewicht, vertelden bronnen aan ESPN’s Brett Okamoto.

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt. Costa is niet meer in de Octagon gestapt sinds hij afgelopen september een titelwedstrijd verloor van regerend kampioen Israel Adesanya tijdens UFC 253. De Braziliaan weet zijn verlies aan het drinken van teveel wijn.

Verliezers

Het verlies markeerde de eerste van zijn professionele carrière. De Braziliaan heeft zich sindsdien teruggetrokken uit twee wedstrijden tegen Robert Whittaker en Jared Cannonier. Vettori leed ook een verlies in een herkansing tegen Adesanya op UFC 263. De nederlaag maakte een einde aan de winnen reeks van vijf gevechten van de Italiaan.

Vettori daagde Costa uit na zijn laatste verlies en zei: ,,Als hij een gevecht kan maken, zou ik deze man zeker willen bevechten.” Dit lijkt nu uit te komen, de UFC moet nog een locatie voor het gevecht aankondigen en een officiële bevestiging.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page