RAMP: UFC vechters met spoed naar ziekenhuis (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

RAMP: UFC vechters met spoed naar ziekenhuis (video)

RAMP: UFC vechters met spoed naar ziekenhuis (video)

Tijdens het UFC Fight Night event van zaterdagnacht werden twee vechters met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het gevecht van Trevin Giles werd geannuleerd nadat hij flauwviel nog voor zijn wedstrijd. Giles viel backstage op de grond voordat hij richting de MMA-kooi zou lopen. Joanne Calderwood viel flauw na haar verlies tegen Jennifer Maia.

Naar het ziekenhuis

De manager van Giles, Oren Hodak, zegt dat Giles daarna prima in orde leek. Maar uit voorzorg naar het ziekenhuis werd gebracht. Giles blijft tot en met zondag in het ziekenhuis voor verdere medische evaluatie, zei Hodak.

Later op de kaart van zaterdagavond viel vlieggewicht vechter Joanne Calderwood flauw. Na haar verlies tegen Jennifer Maia, zei UFC-president Dana White na het evenement.

Zorgwekkende hartslag

De manager van Calderwood, Danny Rubenstein, bevestigde tegen ESPN's Ariel Helwani dat ze flauwviel. Voordat ze werd gecheckt in de medische kamer. Hij zei dat John Wood, Calderwoods hoofdtrainer en verloofde, haar vond op de vloer. En haar op een brancard naar een ambulance droeg.

Rubenstein vertelde Helwani dat Calderwoods 'hartslag onderweg naar het ziekenhuis waar ze met spoed naar werd vervoerd daalde'. Sindsdien is zij gestabiliseerd nadat ze wakker werd in het ziekenhuis. Het is niet bekend waardoor Calderwood flauwviel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws