Home / Uitslagen / MMA uitslagen / UITSLAGEN UFC ON ESPN+ 31: Brunson vs. Shahbazyan

UITSLAGEN UFC ON ESPN+ 31: Brunson vs. Shahbazyan

UITSLAGEN UFC ON ESPN+ 31: Brunson vs. Shahbazyan

Derek Brunson had zaterdagnacht een hard gevecht met Edmen Shahbazyan in de openingsronde van hun UFC op ESPN + 31 headliner.

Edmen Shahbazyan kreeg vroeg in de derde ronde bij de UFC Apex in Las Vegas een TKO voor zijn kiezen. De tijd van de TKO-onderbreking was 26 seconden in de derde ronde. Waarmee Brunson zijn derde opeenvolgende gevecht won.

In het begin liet de 22-jarige Shahbazyan zien waarom hij zo’n hoog aangeschreven talent is. Door stoten te mengen die met autoriteit werden gegeven en trappen die er niet om logen.

Harde partij

Terwijl Shahbazyan waarschijnlijk de openingsronde won, had Brunson nog steeds zijn momenten, vooral op de grappling-afdeling, die voorspelde wat er zou komen.

Dingen pakten in de tweede op na een time-out. Brunson versnelde het tempo, duwde naar voren, nam zijn tegenstander mee naar de mat en begon verwoestende ground en pond toe te dienen. Brunson beëindigde het gevecht bijna met zijn ellebogen toen Shahbazyan door de bel werd gered.

Geen tijd verspillen

Scheidsrechter Herb Dean riep de ringarts binnen om Shahbazyan te controleren voor het begin van de derde ronde. Hij werd vrijgegeven om door te vechten, maar Brunson verspilde weinig tijd aan het afmaken van de klus.

De overwinning markeerde Brunson’s derde carrièreonderbreking, die Shahbazyan uit de gelederen van de ongeslagen raakte in wat net zijn tweede carrièregevecht was om buiten de eerste ronde te gaan.

Volledige UFC op ESPN + 31 uitslagen:

Derek Brunson verslaat. Edmen Shahbazyan via TKO (stoten) – Ronde 3, 0:26 Jennifer Maia verslaat. Joanne Calderwood via inzending (armbar) – Ronde 1, 4:29
Vicente Luque verslaat. Randy Brown via TKO (stoten) – Ronde 2, 4:56
Bobby Green verslaat. Lando Vannata via unanieme beslissing (30-26, 30-27, 30-27)
Jonathan Martinez verslaat. Frankie Saenz via TKO (stoten) – Ronde 3, 0:57 Nate Maness verslaat. Johnny Munoz via unanieme beslissing (29-27, 29-27, 29-27) Jamall Emmers verslaat. Vincent Cachero via unanieme beslissing (30-27, 30-27, 30-27)
Chris Gutierrez vs. Cody Durden eindigt in een unanieme remise (28-28, 28-28, 28-28)

Bekijk ook

‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

Tyson Fury onthult waarom hij bloed van Deontay Wilder’s nek likte tijdens hun herkansing een ...

Snurker: Bokskampioen valt in slaap tijdens titelwedstrijd

Canelo Alvarez zegt dat hij in slaap viel, tijdens het kijken naar de laatste titelverdediging ...

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page