UFC-ster McGregor oogt reusachtig in nieuwe video! 'roarrrrrrrr' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor oogt reusachtig in nieuwe video! 'roarrrrrrrr'

UFC-ster McGregor oogt reusachtig in nieuwe video! 'roarrrrrrrr'

Conor McGregor werkt hard aan zijn UFC rentree, in een nieuwe video die de Ier vandaag online plaatste ziet hij er super gespierd uit. De vraag is op welk gewicht zal McGregor terugkeren.

Voormalig UFC Kampioen Conor McGregor werkt hard aan zijn herstel na een gebroken been opgelopen in een gevecht tegen Dustin Poirier. Afgelopen week werd bekend dat de Ier al geruime tijd niet getest is op het gebruik van doping door de USADA. Vandaag is te zien dat McGregor uit zijn voegen barst.

Doping

De video laat een poserende McGregor zien die als een body builder al grommend zijn poses doet. Commentaar van fans liegt er niet om. Waar de een positief is suggereert een ander dat er wel doping in het spel moet zijn. Echter zal dit totdat de Ier weer getest wordt niet duidelijk zijn.

McGregor die multimiljonair is heeft een persoonlijke kok en voeding specialist in dienst die hem helpen om alles uit zijn maaltijden te halen. Het moet gezegd worden McGregor ziet opgepompt uit, de vraag is nu alleen nog in welke gewichtklasse hij terugkeert naar de UFC en wanneer.

Als de USADA weer gaat testen duurt het minimaal 6 maanden voordat McGregor de kooi weer in mag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws