UFC-ster McGregor voorlopig niet meer in actie door vechtverbod MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor voorlopig niet meer in actie door vechtverbod

UFC-ster McGregor voorlopig niet meer in actie door vechtverbod

Conor McGregor staat voorlopig een lange tijd aan de kant. Na zijn verlies van afgelopen zaterdag mag hij de aankomende periode niet meer vechten.

Na zijn eerste carrièreverlies door knock-out, krijgt Conor McGregor de langste medische schorsing uit zijn carrière opgelegd door de UFC. In zijn herkansing met Dustin Poirier van afgelopen zaterdag kreeg de Ier een flinke afstraffing.

Poirier zette al vroeg in op het kuitbeen van de Ier. Waarvan de Amerikaan later verklaarde dat het plan was op deze manier McGregor te destabiliseren. Wat lukte en de Ier een nederlaag werd toegebracht.

Trainen ook taboe

Dit was voor McGregor het vijfde verlies van zijn bijna 30 gevechten. De gevolgen van de schade aan het been van McGregor, is voldoende om hem een ​​medische schorsing van 180 dagen (6 maanden) op te leggen. Totdat een dokter na het beoordelen van de blessure hem weer toestemming kan geven om in actie te komen.

Wat Poirier betreft, net als vele anderen, is deze slechts een week geschorst uit voorzorg. Onder de rest van de deelnemers aan UFC 257 zijn Conor McGregor en Matt Frevola de langste die buitenspel staan. Ook mag de Ier 45 dagen niet meer trainen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/hij-slaat-hem-dood-vechtbaas-white-vreesde-voor-het-leven-van-vechter-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws