šŸŽ„ UFC Schok: Ankalaev slaat Walker onderuit in historische rematch MMA Nieuws
MMA Nieuws

šŸŽ„ UFC Schok: Ankalaev slaat Walker onderuit in historische rematch

šŸŽ„ UFC Schok: Ankalaev slaat Walker onderuit in historische rematch

In de schijnwerpers van UFC Vegas 84 stond een veelbesproken rematch tussen Magomed Ankalaev en Johnny Walker afgelopen nacht, waar Walker onderuit ging.

Dit licht-zwaargewicht gevecht vond plaats in de UFC APEX te Las Vegas, het eerste evenement van de UFC in 2024. De spanning was voelbaar, met beide vechters die veel op het spel hadden staan.

De opbouw naar de knock-out

De eerste ronde kenmerkte zich door een aftastende strijd. Zowel Ankalaev als Walker richtten zich op het aanvallen van elkaars benen met trappen. Walker, bekend om zijn spectaculaire vechtstijl, probeerde met opvallende trappen en stoten de overhand te krijgen. Ankalaev daarentegen hield het gevecht zakelijk en technisch.

Het Beslissende Moment

In de tweede ronde zette deze trend zich voort, tot Ankalaev met een krachtige stoot Walker tegen het canvas sloeg. Een extra stoot van Ankalaev zorgde ervoor dat scheidsrechter Marc Goddard het gevecht moest stoppen.

Deze indrukwekkende knock-out overwinning bevestigde Ankalaev's ongeslagen status in zijn laatste twaalf partijen. Na zijn overwinning eiste de vechter uit Dagestan een titelgevecht van de UFC, een duidelijk signaal van zijn ambitie en dominantie in de divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws