UFC-Kampioen Khabib zal niet buigen: 'ik blijf bij mijn beslissing' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Kampioen Khabib zal niet buigen: 'ik blijf bij mijn beslissing'

UFC-Kampioen Khabib zal niet buigen: 'ik blijf bij mijn beslissing'
UFC-Kampioen Khabib zal niet buigen: 'ik blijf bij mijn beslissing'

Khabib Nurmagomedov blijkt onvermurwbaar. Wat iedereen ook zegt. Inclusief UFC-president Dana White. Hij blijft bij zijn beslissing over zijn vechtcarrière.

Vorige maand deed op UFC 254 wereldkampioen lichtgewicht Khabib Nurmagomedov. De aankondiging dat hij met pensioen ging. Het duurde niet lang voordat de eerste geruchten opdoken. Dat het pensioen net zo snel zou eindigen als het werd aangekondigd.

Maar Khabib zegt bij zijn standpunt te blijven. Ondanks dat zelfs Dana White zegt te verwachten dat de Rus snel weer vecht. Zo sprak hij vandaag met een groep jongeren. En zegt dat de bewering van White niet waar is. In plaats daarvan zegt hij het tegenovergestelde.

Doel bereikt

"Je kunt vechten tot je 40 bent, maar er moet een doel zijn," zei Khabib “Ik had een doel om de top te bereiken en daar kwam ik. Verder heb ik niks meer te bereiken in het vechten. Volgend jaar studeer ik af. Ik wil (voortbouwen op) mijn scriptie, een master cursus doen. Meer tijd besteden aan studeren."

"Ik heb schapen gekocht, ik verzorg mijn boerderij. Ik zou me een beetje op dit gebied willen ontwikkelen. Ik heb de stierkalveren te eten. Ik heb koeien", aldus Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws