UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov kondigt pensioen aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov kondigt pensioen aan

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov kondigt pensioen aan
UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov kondigt pensioen aan

Khabib Nurmagomedov stopt met MMA-vechten, na zijn wedstrijd tegen Justin Gaethje zaterdag kondigde hij zijn pensioen aan.

Khabib, die Gaethje versloeg in de tweede ronde van hun gevecht om de UFC lichtgewicht titel stopt er mee. In het interview na de wedstrijd met Gaethje kondigde de UFC kampioen aan niet verder te willen vechten.

"Ik heb mijn moeder belooft na dit gevecht niet meer de MMA-kooi in te gaan. Niet meer een gevecht aan te gaan zonder mijn vader. En ik ben een man van mijn woord. En deze kom ik na, "zei Khabib. De vader van de kampioen, Abdulmanap overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus.

Eeuwige band

Abdulmanap, trainde zijn zoon Khabib van jongs af aan. De twee waren onafscheidelijk en behaalde samen de grote successen zoals het verslaan van UFC ster Conor McGregor. Over de laatste zegt Khabib dat hij er geen zin meer in had tegen hem te vechten.

Het pensioen komt vrij onverwacht want de fans hadden gehoopt Khabib nog een keer te zien schijnen in de UFC-kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws