UFC kampioen Du Plessis daagt Adesanya uit: 'Onverwacht snelle reactie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Du Plessis daagt Adesanya uit: 'Onverwacht snelle reactie'

UFC kampioen Du Plessis daagt Adesanya uit: 'Onverwacht snelle reactie'

Dricus Du Plessis, de kersverse UFC middengewicht kampioen, heeft na zijn overwinning op Sean Strickland een uitdaging gericht aan voormalig kampioen Israel Adesanya. Du Plessis, die een indrukwekkende reeks van overwinningen achter zijn naam heeft staan, waaronder een recente TKO overwinning op Robert Whittaker, heeft zijn zinnen gezet op een confrontatie met Adesanya.

Na een spannende strijd van vijf ronden tegen Strickland, waarbij de meningen over de winnaar verdeeld waren, werd Du Plessis door twee van de drie juryleden als winnaar aangewezen.

Adesanya's antwoord op de uitdaging

Israel Adesanya reageerde snel op de uitdaging van Du Plessis. In zijn reactie gaf Adesanya aan dat deze confrontatie al lang in zijn verhaal geschreven stond. "✨ISRAEL 🐉 ADÉSÀNYÀ‼️ Deze boog in mijn verhaal was lang geleden al geschreven", schrijft Adesanya op X het voormalige Twitter.

"Onze paden zijn voorbestemd om weer te kruisen. Blijf kijken naar de volgende aflevering, bedankt voor het kijken. Wij Schrijven Geschiedenis ✨✍🏾", aldus Adesanya. Deze reactie toont aan dat Adesanya klaar is voor de confrontatie en de uitdaging van Du Plessis serieus neemt.

De toekomstige grudge match

UFC CEO Dana White heeft ook aangegeven enthousiast te zijn over het idee van een grudge match tussen Dricus Du Plessis en Israel Adesanya, mogelijk zelfs bij UFC 300. Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee topvechters in de middengewicht klasse.

Met de recente overwinning van Du Plessis en de vastberadenheid van Adesanya om zijn positie in de UFC te heroveren, staat fans een spectaculaire strijd te wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws