UFC-Kampioen Amanda Nunes: 'Nieuwe datum titelgevecht op komst' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Kampioen Amanda Nunes: 'Nieuwe datum titelgevecht op komst'

UFC-Kampioen Amanda Nunes: 'Nieuwe datum titelgevecht op komst'
UFC-Kampioen Amanda Nunes: 'Nieuwe datum titelgevecht op komst'

Tweevoudig kampioen Amanda Nunes beweert dat haar geannuleerde UFC 256 titelverdediging binnenkort opnieuw wordt gepland.

Voor de UFC fans was het even slikken afgelopen week toen bekend werd dat het titelgevecht tussen UFC-Kampioen Amanda Nunes en uitdager Megan Anderson geannuleerd werd. Nunes en de boomlange Anderson zouden 19 december de UFC kooi ingaan voor de vedergewicht titel.

Het was Anderson die aankondigde dat het feest niet doorging, Nunes werd door de Australische beterschap gewenst en dat was het. Later werd bekend dat Nunes inderdaad iets onder haar leden zou hebben wat te ernstig was om in december te knokken. Details worden niet gegeven maar het gevecht werd officieel afgezegd.

Bedankt

Vandaag twitterde Nunes de tekst: "We hebben binnenkort een nieuwe datum. heel erg bedankt allemaal". Kort maar krachtig en de kampioen lijkt aan haar herstel te zijn begonnen. Als 19 december dus uitvalt lijkt de eerste datum voor een gevecht 16 januari 2021 tijdens UFC Fight Night 187.

Een week later op 23 januari staan naar verluidt Conor McGregor en Dustin Poirier tegenover elkaar op UFC 257. Dit zal hoogstwaarschijnlijk de headliner van het event zijn. De UFC zou kunnen reizen voor een dubbele headliner met Nunes vs Anderson maar dat lijkt niet waarschijnlijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws