UFC-icoon Cejudo daagt Dvalishvili uit: 'Deze shit is nog lang niet voorbij' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-icoon Cejudo daagt Dvalishvili uit: 'Deze shit is nog lang niet voorbij'

UFC-icoon Cejudo daagt Dvalishvili uit: 'Deze shit is nog lang niet voorbij'

Het lijkt erop dat Henry Cejudo van plan is door te gaan met vechten, en hij wil een van de sterkste tegenstanders in de UFC bantamgewicht divisie als volgende en daagt Merab Dvalishvili uit tot een gevecht.

De voormalige UFC kampioen Cejudo tweette gisteren dat hij geïnteresseerd is in een gevecht met Dvalishvili tijdens het geplande UFC 292-evenement in Boston in augustus. De nr. 1 Dvalishvili traint met bantamgewicht kampioen Aljamain Sterling, die afgelopen weekend via split decision Cejudo versloeg tijdens UFC 288.

Het markeerde Cejudo's terugkeer in de sport nadat hij in 2020 plotseling met pensioen ging als regerend kampioen bantamgewicht. De 36-jarige was na het gevecht vrijblijvend over zijn toekomst in MMA en zei dat het "misschien wel de laatste keer in de Octagon was afgelopen weekend".

Cejudo is een beetje in de war

"Ik ben een beetje in de war", zei Cejudo zaterdag. "Als ik niet de eerste ben, ben ik de laatste." Dvalishvili is niet de enige naam die de volgende zou kunnen zijn voor Cejudo. UFC vlieggewicht kampioen Brandon Moreno riep op tot een niet-titel bantamgewicht gevecht tegen Cejudo later in 2023.

Cejudo zei dat hij open stond voor de wedstrijd. "Triple C" is een van de vier gelijktijdige titelhouders in twee divisies in de geschiedenis van de UFC en een voormalig gouden medaille winnaar Judo op de Olympische Spelen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws