UFC-baas keihard naar kampioen! 'Je wilt weg, ga maar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-baas keihard naar kampioen! 'Je wilt weg, ga maar'

UFC-baas keihard naar kampioen! 'Je wilt weg, ga maar'

Francis Ngannou en UFC-baas Dana White staan ​​al een tijdje op gespannen voet. Ngannou de UFC-zwaargewicht kampioen is niet blij met verschillende dingen. Waaronder de frequentie waarmee hij wordt geboekt, zijn contractstatus en de manier waarop de organisatie onderhandelt.

Op basis van de laatste opmerkingen van White zijn de dingen tussen hen nog niet verbeterd. ,,Als je niet bij ons wilt zijn, geen probleem", zegt White. De woorden van White komen niet echt overeen met hun acties met betrekking tot Ngannou en zijn UFC-contract.

Wees voorzichtig

,,Deze dingen gebeuren. Soms kom je niet altijd in het reine met mensen'" vertelde White aan ESPN, voordat hij los ging op het managementteam van Ngannou. ,,Als je een vechter bent, moet je voorzichtig zijn met wie je vertegenwoordigt. Ik denk niet dat hij de beste vertegenwoordiging heeft." (lees meer onder video).

De manager van White en Ngannou hebben in het verleden verhitte discussies gehad. Interessant genoeg wordt Ngannou vertegenwoordigd door Creative Artist Agency (CAA). Dit is een enorm Hollywood- en sportbureau, dat toevallig ook lange termijn rivalen is met de bazen van White bij Endeavour de investeerders achter de UFC.

Nog 1 gevecht

,,Kijk, als je bij ons wilt zijn, zouden we je graag hebben. Wil je niet bij ons zijn, geen probleem. Het is allemaal goed", beweerde White. ,,Ik denk dat zijn contract, en dit is niet uit mijn hoofd, als hij wint, heeft hij nog tijd bij ons na dit gevecht. Hij zou waarschijnlijk nog een gevecht hebben."

Ngannou won de UFC-zwaargewichttitel in maart 2021. Slechts ongeveer drie maanden daarna besloot de UFC een tussentijdse zwaargewicht titelgevecht te boeken, die Ciryl Gane won. Een gevecht tussen Ngannou en Gane is momenteel geboekt voor UFC 270 op 22 januari. Deze zal bepalen hoe straks de vlag erbij hangt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws