UFC 296 Edwards vs. Covington: Waar te zien via livestream, vechtkaart en wedden odds MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 296 Edwards vs. Covington: Waar te zien via livestream, vechtkaart en wedden odds

UFC 296 Edwards vs. Covington: Waar te zien via livestream, vechtkaart en wedden odds

UFC 296 belooft een spectaculair evenement te worden met als hoogtepunt het gevecht tussen Leon Edwards en Colby Covington. Dit evenement, geproduceerd door het Ultimate Fighting Championship, vindt plaats in de iconische T-Mobile Arena op zaterdag 16 december 2023.

De vechtkaart van UFC 296 staat bol van de actie met topgevechten in verschillende gewichtsklassen. Naast het hoofdgevecht tussen Edwards en Covington, staan er nog meer spannende matches op het programma.

Leon Edwards, bekend om zijn veelzijdige vechtstijl, neemt het op tegen de onstuimige Colby Covington. Dit gevecht belooft een tactisch steekspel te worden waarbij beide vechters hun uiterste best zullen doen om de overwinning te behalen.

Voorspelling: Edwards vs. Covington

Gezien de recente prestaties en stijlen van beide vechters, lijkt Edwards een licht voordeel te hebben met zijn veelzijdige aanpak. Echter, Covington's onverzettelijkheid en druk kunnen voor een verrassing zorgen.

Een ander hoogtepunt van de avond is het gevecht tussen Tony Ferguson en Paddy Pimblett. Ferguson, bekend om zijn onconventionele stijl, neemt het op tegen de opkomende ster Pimblett.

Voorspelling: Ferguson vs. Pimblett

Dit gevecht belooft een explosieve match te worden. Ferguson's ervaring kan de doorslag geven, maar Pimblett's jeugdige energie en onvoorspelbaarheid maken hem een gevaarlijke tegenstander.

UFC 296 staat garant voor een avond vol actie, spanning en onvergetelijke momenten. Fans van over de hele wereld zullen getuige zijn van enkele van de meest opwindende gevechten in de MMA-wereld.

De Impact van UFC 296 op de MMA-Wereld

Dit evenement zal ongetwijfeld een grote impact hebben op de ranglijsten en toekomstige match-ups in de UFC. De resultaten van deze avond zullen nog lang nadiscussieerd worden in de MMA-gemeenschap.

Elke vechter op de kaart van UFC 296 heeft zich intensief voorbereid op deze avond. Hun toewijding en harde werk zullen zichtbaar zijn in elke ronde van elk gevecht.

UFC 296 vechtkaart en odds:

Gevecht Odds
Leon Edwards (c) vs. Colby Covington -125 vs. +105
Alexandre Pantoja (c) vs. Brandon Royval -165 vs. +140
Shavkat Rakhmonov vs. Stephen Thompson X
Paddy Pimblett vs. Tony Ferguson -250 vs. +205
Ian Machado Garry vs. Vicente Luque -280 vs. +230
Giga Chikadze vs. Josh Emmett X
Irene Aldana vs. Karol Rosa -210 vs. +175
Cody Garbrandt vs. Brian Kelleher -220 vs. +180
Casey O'Neill vs. Ariane Lipski -165 vs. +140
Dustin Jacoby vs. Alonzo Menifield -220 vs. +180
Martin Buday vs. Shamil Gaziev -180 vs. +155
Tagir Ulanbekov vs. Cody Durden -150 vs. +125
Randy Brown vs. Muslim Salikhov -195 vs. +165

UFC 296 Informatie:

  • Datum: 16 december 2023
  • Locatie: T-Mobile Arena - Las Vegas
  • Starttijd: 22:00 ET (Hoofdkaart)
  • Hoe te kijken: Discovery+ in Nederland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws