Triest einde! UFC'er Frankie Edgar KO getrapt in pensioen gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Triest einde! UFC'er Frankie Edgar KO getrapt in pensioen gevecht (video)

Triest einde! UFC'er Frankie Edgar KO getrapt in pensioen gevecht (video)

Frankie Edgar voormalig UFC lichtgewicht kampioen, verloor zijn laatste UFC-gevecht van Chris Gutierrez via een knock-out. Het trieste einde kwam in de eerste ronde tijdens het UFC 281-evenement van vandaag in Madison Square Garden, New York.

De 41-jarige Edgar, die ook uitdaagde voor de vedergewicht titel en aan het einde van zijn tijd in de Octagon deelnam als bantamgewicht, loopt weg van mixed martial arts met een 23-11-1 record. Gutierrez ving Edgar met een perfecte knie om de overwinning te behalen en de toekomstige UFC Hall of Famer zijn derde opeenvolgende knock-out verlies te bezorgen.

Triest einde

Edgar vocht 30 keer in de UFC na zijn debuut in 2007, en zijn 18 overwinningen zijn gelijk voor de 14e meest in de Octagon. Hij heeft overwinningen op mensen als Gray Maynard, Charles Oliveira, Cub Swanson, Urijah Faber en Chad Mendes. Ondertussen heeft de 31-jarige Gutierrez nu zijn laatste vier gevechten gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws