Suf geslagen! UFC'er Riddell loopt tegen 'KO' aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Suf geslagen! UFC'er Riddell loopt tegen 'KO' aan

Suf geslagen! UFC'er Riddell loopt tegen 'KO' aan

Het co-main event van UFC Fight Night in Las Vegas afgelopen nacht tussen Rafael Fiziev en Brad Riddell stelde niet teleur. Fiziev, een van de meest geprezen lichtgewichten van de UFC, eindigde Riddell via TKO met een spinning wheel kick.

Fiziev liet Riddell aanvankelijk niet vallen met de trap, maar Riddell leek versuft en viel op het canvas toen scheidsrechter Herb Dean tussenbeide kwam. Voormalige kickbokser Riddell leek zich even niet te beseffen waar hij was.

Waar ben ik

De vechters wisselden gedurende het hele gevecht krachtige stoten uit, waarbij Fiziev zichtbaar de betere van was. Fiziev landde zijn gepatenteerde beentrappen en zware stoten om Riddell te breken voordat hij zijn stempel op het gevecht drukte.

De 28-jarige Fiziev heeft nu vijf gevechten op rij gewonnen en lijkt in een uitstekende positie om een ​​top-10 tegenstander uit te dagen in 2022.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws