STOP! Ze breekt mijn arm: Dandois legt het af tegen Harrison MMA Nieuws
MMA Nieuws

STOP! Ze breekt mijn arm: Dandois legt het af tegen Harrison

STOP! Ze breekt mijn arm: Dandois legt het af tegen Harrison

Kayla Harrison gaat naar de lichtgewicht play-offs van de PFL-vrouwen na opnieuw een dominante prestatie over de Belgische Cindy Dandois. Harrison domineerde Dandois met een armbar om 4:44 van de eerste ronde in het PFL 6 main event afgelopen nacht in Ocean Casino Resort in Atlantic City, New Jersey.

De Belgische die vol goede moed de wedstrijd in ging kreeg het zwaar te verduren tegen de Amerikaanse grootheid Harrison. De afloop was al voorspelt dat Dandois geen schijn van kans zou hebben tegen Harrison en dat bleek.

Auw

Tijdens het grondgevecht met de Belgische liet Harrison weer zien waarom zij ongeslagen is. Dandois schreeuwde het uit van de pijn omdat Harrison bijna haar arm brak.

Harrison (30) had al een plek veroverd in het naseizoen op weg naar het gevecht en zal de halve finale ingaan als nummer 2 staat met 12 punten, en zal Genah Fabian ontmoeten in haar volgende gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws