🇧🇪 🇺🇸 Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🇧🇪 🇺🇸 Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6

🇧🇪 🇺🇸 Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6

Cindy Dandois, de Belgische MMA-atleet treft op 25 juni de gevaarlijke en onverslaanbare PFL Lichtgewicht kampioen Kayla Harrison. Voor Dandois zal dit haar tweede partij zijn voor The Professional Fighters League, haar debuut verloor zij onlangs.

Vandaag maakte The Professional Fighters League bekend dat haar volgende evenement op 25 juni plaats zal vinden. Naast Dandois en Harrison staan er nog een aantal interessante wedstrijden gepland. Fabricio Werdum, Ali Isaev en Denis Goltsov staan in de hoofdkaart van PFL 6, naast de headliner tussen de Belgische en Harrison.

Grote kans

Zoals gezegd staan in de headliner Harrison en Dandois tegenover elkaar, de Amerikaanse staat bovenaan in de lichtgewicht divisie na een indrukwekkende overwinning op Mariana Morais via knock-out in de eerste ronde. De PFL-kampioen van 2019 zal proberen dat momentum mee te nemen in haar gevecht met PFL-nieuwkomer Dandois.

Dandois brengt een schat aan vechtsportervaring mee in haar gevecht met Harrison. De Belg zal waarschijnlijk een onderbreking nodig hebben om een plek in de lichtgewicht play-offs voor vrouwen veilig te stellen. Het gevecht tussen Harrison en Dandois is niet voor de titel van eerst genoemde.

Bekijk ook

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page