Stefan Struve de ring in tegen Andrei Arlovski op UFC 222 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Stefan Struve de ring in tegen Andrei Arlovski op UFC 222

Stefan Struve de ring in tegen Andrei Arlovski op UFC 222

Een zwaargewicht clash Stefan Struve tegen Andrei Arlovski is toegevoegd aan de UFC 222 line-up.

UFC functionarissen bevestigden de koppeling op donderdag. UFC 222 vindt plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas op 3 maart 2018, en zal uitgezonden worden op pay-per-view. Een headliner voor de kaart is niet aangekondigd, dit wordt echter een mooie herkansing voor Struve die op UFC Rotterdam helaas verloor van Alexander Volkov. De wedstrijd bestaat uit twee veteranen met een gecombineerde 43 gevechten in de Octagon.

Stefan Struve de ring in tegen Andrei Arlovski op UFC 222

Struve kwam tekort op UFC Rotterdam

Na het verdienen van finishes van Daniel Omielanczuk en Antonio Silva in 2016, kwam de Nederlander Struve tekort in zijn eenzame optreden van 2017 toen hij een derde ronde technisch knock-out verlies had op Alexander Volkov op UFC Fight Night 115. "Skyscraper" is 12-7 tijdens bijen zijn MMA record, en bezit een overwinning op de huidige zwaargewicht kampioen Stipe Miocic.

Arlovski maakte niet teveel indruk tot nu toe

De 38-jarige Arlovski had een vijftal gevechten verloren voorafgaand aan UFC Fight Night 120, die hij won met een unaniem oordeel over Junior Albini. De voormalige zwaargewicht koning was afgewerkt in vier van die vijf nederlagen voorafgaand aan het winnen van Albini.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws