'Sorry!' UFC'er heeft spijt na in elkaar slaan rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Sorry!' UFC'er heeft spijt na in elkaar slaan rivaal

'Sorry!' UFC'er heeft spijt na in elkaar slaan rivaal

Ketlen Vieira versloeg afgelopen nacht voormalige UFC-kampioene Miesha Tate tijdens het UFC Vegas 43 headliner gevecht. De Braziliaanse wist de grootste overwinning van haar carrière te behalen maar had spijt Tate flink toegetakeld te hebben.

Het was een van de meest verwachte gevechten op de affiche van UFC Vegas 43, de clash tussen Vieira en Tate. De clash kende een langzame openingsronde, maar in de tweede werd het spannender. (Bekijk de wedstrijd hieronder).

Vieira was duidelijk degene met de harde stoten, maar Tate was ook bereid om door te bijten en niet zo maar op te geven. Tate landde op een gegeven moment zelfs een front kick in het gezicht van de Braziliaanse. Naarmate het gevecht vorderde, werd het machtsvoordeel van Vieira steeds groter.

Sorry

Tegen het einde lag Tate's neus helemaal open en had ze een gezwollen oog dicht. Al met al was het een best leuk gevecht dat behoorlijk rommelig was. Vieira brak in tranen uit en verontschuldigde zich meerdere malen aan Tate en bleef 'sorry' zeggen. Tate troostte Vieira en zei dat het goed was zo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws