UFC'er Miesha Tate open voor herkansing tegen aartsrivale
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Miesha Tate open voor herkansing tegen aartsrivale

UFC’er Miesha Tate open voor herkansing tegen aartsrivale

Miesha Tate reageert positief op het verzoek om een ​​herkansing door voormalig rivaal Holly Holm. Na haar overwinning op Marion Reneau tijdens UFC Vegas 31 afgelopen zaterdag staan de tegenstanders in de rij voor Tate.

Tate kwam zaterdagavond voor het eerst in meer dan vijf jaar bij de UFC. Terwijl zij Reneau versloeg via TKO in de derde ronde bellen de tegenstanders al klaar te zitten. Voor Tate was dit een fantastische overwinning na zo’n lange onderbreking van een goede tegenstander in Reneau, die in de top-15 van de UFC-bantamgewicht divisie voor vrouwen stond.

Voor Tate, de voormalige UFC-kampioen, is dit het soort grote overwinning dat ze nodig heeft om de aandacht te trekken van de andere grote namen in de organisatie, waaronder Holm, die blijkbaar graag de kans zou willen hebben om weer met Tate in de kooi te stappen.

Kom maar op

,,Dit had ik zeker verwacht zei Tate na afloop van het gevecht. Ik denk dat een tweede gevecht met Holly geweldig zou zijn.” Het is de verwachting dat niet alleen Holm in de rij staat maar dat ook andere vechters Tate graag zouden ontmoeten in de UFC-kooi.

Tate bevestigde dus dat ze geïnteresseerd zou zijn in een herkansing met Holm. De twee ontmoetten elkaar eerder op UFC 196 in maart 2016. Tate won in de vijfde ronde in een van de grootste comebacks aller tijden. Vijf jaar later en het ziet ernaar uit dat er een kans is dat we deze twee voormalige kampioenen weer tegen elkaar zien vechten.

Bekijk ook

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter!

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter! (video)

De commentatoren waren het erover eens

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page