Social media hielp voormalige UFC-vechter aan baan bij nieuwe organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Social media hielp voormalige UFC-vechter aan baan bij nieuwe organisatie

Social media hielp voormalige UFC-vechter aan baan bij nieuwe organisatie
Social media hielp voormalige UFC-vechter aan baan bij nieuwe organisatie

Yoel Romero heeft zijn contract bij Bellator MMA te danken aan social media. Bellator baas Scott Coker legt uit waarom hij van gedachten veranderde en Yoel Romero contracteerde bij zijn organisatie.

Bellator baas Coker stond niet echt te springen om voormalig UFC-vechter Romero op contract te zetten. De Cubaan werd door de UFC aan de kant gezet, leek even zonder toekomst en werk maar dat veranderde snel.

Coker geeft toe dat hij overgehaald is om Romero in te lijven. ,,Ik zal je eerlijk vertellen dat de hoeveelheid steun die hij kreeg via de sociale kanalen echt indrukwekkend was. Iedereen wilde de strijd tussen Yoel Romero en ‘Rumble’ Johnson zien",zegt Coker.

Grote druk

,,Hij is (zo'n) geweldig talent," zei Coker. ,,Hij is nog steeds iemand die erg gevaarlijk is. Hij kan zeker nog vechten. Ik zei: ‘Laten we hem erbij halen, en laten we er gewoon voor gaan."

Hoewel hij nooit een titel veroverde, heeft Romero toch zijn sporen nagelaten in de UFC. Hij heeft de op twee na meeste knock-outs in de geschiedenis van de organisatie in zijn gewichtsklasse. Coker lijkt dus gezwicht voor de druk via social media Wanneer Romero voor Bellator zijn debuut maakt is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws