'Slap gelul!' UFC-kampioen Nunes lacht rivaal uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Slap gelul!' UFC-kampioen Nunes lacht rivaal uit

'Slap gelul!' UFC-kampioen Nunes lacht rivaal uit

Amanda Nunes lacht 'clown' Julianna Pena omdat ze aandacht zoekt. De UFC-kampioen beticht haar rivaal van 'waanvoorstellingen' vooruitlopend op hun gevecht op UFC 269 deze zaterdag.

Het lijkt erop dat Julianna Pena het beest in Amanda Nunes heeft weten los te maken. De afgelopen maanden heeft Pena vaak gezegd ze een gevaar is op bantamgewicht. Ze vraagt ​​zich ook af waarom de regerende UFC-kampioen Nunes, gedwongen werd zich uit hun eerder geplande gevecht van augustus terug te trekken.

Flinke stunt

Pena ging zelfs zo ver dat ze UFC-president Dana White confronteerde op de persconferentie voorafgaand aan het gevecht met UFC 265. De vechtster deed zich voor als journalist en vroeg als lid van de media: "Waar is Amanda?" Ze vroeg ook wanneer ze haar langverwachte titelkans zou krijgen (lees verder onder video tweet).

,,Ze is een clown, die maar wat slapt lult", zei Nunes over Pena's stunt tijdens de UFC 269 mediadag. ,,Ze wil aandacht. Dat is het." Volgens Nunes komen de meest flagrante uitspraken van Pena neer op de beoordeling door haar tegenstander. Nunes meent dat Pena in een grondgevecht geen kans maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws