RUGDEKKING! Dochtertje (4) UFC-vechter steelt show bij staredown MMA Nieuws
MMA Nieuws

RUGDEKKING! Dochtertje (4) UFC-vechter steelt show bij staredown

RUGDEKKING! Dochtertje (4) UFC-vechter steelt show bij staredown

Julianna Peña, Amanda Nunes deden nog een laatste staredown voor hun UFC titel rematch van aankomende nacht. Maar het was het dochtertje van Peña die de show stal. Zij stond pal achter haar vecht moeder op het podium.

Het podium is klaar voor de verwachte rematch tussen Julianna Pena en Amanda Nunes nadat het paar een laatste keer oog in oog stonden op de UFC 277 ceremoniële wegingen. Maar het was Issa het 4 jarige dochtertje van Pena die alle aandacht trok.

Rugdekking

Kleine Issa deed mee met de staredown en als een volwaardig vechter nam zij dan ook de positie aan. De videobeelden worden massaal gedeeld op social media van de kleine meid die pal achter haar moeder staat.

Peña zal proberen te bewijzen dat haar eerdere overwinning op Nunes in december vorig jaar geen toevalstreffer was. Toen ze de strijd aangingen om het bantamgewicht kampioenschap voor vrouwen. UFC 277 vindt plaats in het American Airlines Center in Dallas. De hoofdkaart op Discovery+ en Eurosport in Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws