Pak slaag voor Ex Rico Verhoeven rivaal! 'kapot gemept maar dankbaar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Pak slaag voor Ex Rico Verhoeven rivaal! 'kapot gemept maar dankbaar'

Pak slaag voor Ex Rico Verhoeven rivaal! 'kapot gemept maar dankbaar'

Antonio 'Big Foot' Silva maakte niet een van zijn beste gevechten mee gisteravond tijdens MMA Series-53 in Moskou, Rusland. Met een stevige stoot van Oleg Popov ging de Braziliaan keihard knock-out.

De meningen over het voortzetten van Bigfoot's carierre zijn verdeeld. Al vinden de meeste dat de best man toch echt zou moeten stoppen. Constant als levende boksbal fungeren kan niet echt gezond zijn. Ook tegen Popov maakte Bigfoot geen schijn van kans.

Bigfoot die onder andere van drie Nederlandse vechters verloor, Stefan Struve, Alistair Overeem en Glory Kampioen Rico Verhoeven kwam gehavend uit de strijd.

In een bericht op social media is te zien dat Silva een flinke wond onder zijn oog heeft opgelopen. Inde post zei Silva God dankbaar te zijn. Overigens verloor Silva zijn laatste zes wedstrijden, maar of hij aan zijn pensioen denkt is niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws