'OORLOG': Khabib voorspelt McGregor vs. Poirier 3 MMA Nieuws
MMA Nieuws

'OORLOG': Khabib voorspelt McGregor vs. Poirier 3

'OORLOG': Khabib voorspelt McGregor vs. Poirier 3

Khabib Nurmagomedov geeft zijn voorspelling voor de derde wedstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor. De Rus is van mening dat McGregor, Poirier in de eerste ronde moet afmaken als hij de trilogie wil winnen.

UFC 264: Poirier vs. McGregor III staat gepland voor volgende maand, 10 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Nurmagomedov denkt dat het aanstaande gevecht tussen Poirier en McGregor alle kanten op kan.

McGregor en Poirier staan ​​elk op gelijke hoogte, waarbij de laatste zijn KO-verlies in 2014 wreekte met een eigen in de tweede ronde tijdens UFC 257 afgelopen januari. De winnaar zal naar verwachting de nieuw gekroonde kampioen Charles Oliveira uitdagen voor de titel.

Oorlog

Khabib denkt dat McGregor, Poirier in de eerste ronde zal afmaken of dat Poirier de Ier in diepe wateren zal slepen en de overwinning in een van de volgende rondes zal behalen. ,,Het is hetzelfde als de vorige gevechten", vertelde Khabib aan UFC Rusland in een recent interview.

,,Als Conor wil winnen dan moet hij dat in de eerste ronde doen", zegt de Rus. ,,Vanaf de tweede en verder, dan wint Dustin.” Khabib is opgewonden om te zien hoe de huidige situatie zich ontvouwt, waarbij de ongeslagen legende de lichtgewicht divisie vergelijkt met een wereldoorlog tussen drie concurrerende landen: Rusland, Amerika en Brazilië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws