'McGregor sloopt Poirier, verder dan de 1e ronde komt het niet' Nieuws
Nieuws

'McGregor sloopt Poirier, verder dan de 1e ronde komt het niet'

'McGregor sloopt Poirier, verder dan de 1e ronde komt het niet'

Artem Lobov kent als geen ander Conor McGregor, de twee trainden lange tijd samen in Ierland. En als het er op aankomt een voorspelling te doen van de derde wedstrijd tussen de Ier en Dustin Poirier, is Lobov duidelijk "Conor sloopt hem".

Als er één man is die McGregor kent, is het Artem Lobov. Het paar heeft jarenlang lopen sparren in de SBG-sportschool in Ierland en de Rus werd gecoacht door McGregor voor The Ultimate Fighter 22. Na het vertrek van de UFC in 2018 heeft Lobov een thuis gevonden bij BKFC en ging over tot het boksen met de blote vuist.

Lobov de als eerste gast verscheen op een nieuwe podcast gehost door Lethwei-ster Dave Leduc getiteld 'Bareknuckle Uncensored'. Werd gevraagd naar zijn mening over Poirier vs McGregor 3. ,,Conor is een heel, heel slimme vechter. Ik voel gewoon het laatste gevecht, hij nam het misschien een beetje licht op en dacht, ik kom gewoon opdagen en doe wat ik doe en vernietig hem", zegt Lobov.

Snel afmaken

Lobov voegde daaraan toe: "We moeten Dustin de eer geven. Hij heeft zijn huiswerk gedaan. Hij is veel verbeterd sinds het eerste gevecht en hij heeft het goed gedaan. Maar Conor zijn volledige focus ligt op deze wedstrijd", zegt Lobov.

,,Hij heeft hem bestudeerd, hij keek naar wat de problemen waren in het tweede gevecht en eerlijk wanneer Conor zo opduikt? Hij is niet te stoppen. Mijn voorspelling is de eerste ronde, daar zal Conor toeslaan en voor de 'KO' gaan. " Het staat nu 1-1 voor beide vechters die allebei voor de winst zullen gaan. 10 juli zal blijken wie zich de echter winnaar van de trilogie mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws