? ONTSLAG: UFC zet MMA-vechter zonder pardon op straat MMA Nieuws
MMA Nieuws

? ONTSLAG: UFC zet MMA-vechter zonder pardon op straat

? ONTSLAG: UFC zet MMA-vechter zonder pardon op straat

De Russische vechter Roman Bogatov werd recentelijk de laan uit gestuurd omdat hij een illegale techniek gebruikte in zijn debuut gevecht van 11 juli. Hoe dom kun je zijn want bij de UFC vechten is niet voor iedereen weggelegd.

Bogatov die ongeslagen was en voorheen voor de beruchte M-1 Global organisatie vocht, raakte tegenstander Leonardo Santos met een aantal illegale technieken. De scheidsrechter greep in nadat een clinch niet goed af leek te lopen.

Oerdomme actie

Uiteindelijk was het een illegaal geplaatste knie tegen Leonardo Santos welke Roman Bogatov de kop koste. Met volle kracht ramde hij zijn knie tegen het hoofd van Leonardo Santos. Dit ging de scheids te ver en hij stuurde Roman Bogatov weg.

De Rus werd niet gediskwalificeerd maar kreeg wel zijn ontslag aangezegd. Zo melde de vechter en zijn manager. Het had zo mooi kunnen zijn voor Roman Bogatov, maar de illegale actie kost hem nu een glansrijke UFC carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws