GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg MMA Nieuws
MMA Nieuws

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg
GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

De UFC heeft MMA-vechter Ray Borg uit zijn ellende verlost en ontslagen. Borg kon wegens het niet halen van zijn streefgewicht recentelijk niet vechten.

Ray Borg stond meer buiten dan binnen de UFC-kooi de afgelopen jaren. Het verhaal van Borg is er een van verdriet en ellende. Zo werd zijn zoontje ernstig ziek. Wat er toe leidde dat hij zich moest terugtrekken uit verschillende gevechten om ook voor hem te zorgen.

Het lijkt er echter op dat de UFC hem eindelijk beu werd. Nadat ze zich op korte termijn had teruggetrokken uit een gevecht tegen Nate Maness bij UFC Vegas 5. Signalen wijzen er op dat dit de druppel was voor de UFC en hem nu dus ontslaat.

Geen genade

Als vechtsport organisatie kent de UFC geen genade als het er op aankomt vechters te ontslaan. Ongeacht zijn privé ellende omtrent zijn zoon in het geval van Borg. Feit is wel dat hij een aantal keren verstek liet gaan.

Waar BorgTerecht zal komen of welke organisatie interessen zal tonen moet nog blijken. Vooral Bellator maar ook de PFL lijken te profiteren van van het feit dat de UFC vechters laat gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws