Oekraïner Amosov verdedigt Bellator titel na terugkeer uit oorlog MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oekraïner Amosov verdedigt Bellator titel na terugkeer uit oorlog

Oekraïner Amosov verdedigt Bellator titel na terugkeer uit oorlog

Yaroslav Amosov zal zijn Bellator MMA weltergewicht wereldtitel verdedigen op 25 februari 2023. Na lange tijd aan het Oekraïense front te hebben gevochten maakt Amasov zijn terugkeer naar de MMA-kooi.

Wereldkampioen weltergewicht Yaroslav Amosov (26-0) keert terug naar de BELLATOR-kooi na de heroïsche verdediging van zijn thuisland Oekraïne, en is klaar voor een rematch tegen interim-titelwinnaar Logan Storley (14-1).

Amosov is een van de beste vechters ter wereld en is momenteel de langste actieve vechter in 26 professionele gevechten. De Oekraïner is slechts drie overwinningen verwijderd van het overtreffen van het record van 29 opeenvolgende overwinningen, behaald door UFC-ster Khabib Nurmagomedov.

Terug naar normaal

Storley, een viervoudig NCAA D1 All-American worstelaar aan de Universiteit van Minnesota. Deze zal proberen om Amosovs rentree te bederven. Storley en zijn enige professionele verlies te wreken nadat hij eerder verloor van de Oekraïner in November 2020. De 30 jaar oude Amerikaan heeft momenteel een winst record van drie gevechten.

“Wat trainen en vechten betreft, heb ik nu een andere motivatie", zegt Amosov. "Ik wil Oekraïne blijven vertegenwoordigen op het wereldtoneel en mensen eraan herinneren dat we nog steeds bestaan. ​Een dat de oorlog nog steeds voortduurt. We willen niets; we willen gewoon terug naar normaal.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws