Bellator boekt mega titelgevecht voor mei! 'Page vs. Amosov' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator boekt mega titelgevecht voor mei! 'Page vs. Amosov'

Bellator boekt mega titelgevecht voor mei! 'Page vs. Amosov'

Michael 'Venom' Page neemt het in mei op tegen Yaroslav Amosov in de strijd om de weltergewicht titel van Bellator MMA. Het gevecht kan gezien worden als een van de grootste gevechten in de MMA-geschiedenis.

Geweldenaar Page vecht voor de eerste keer in zijn 10-jarige professionele carrière voor een wereldtitel. Terwijl hij het op 13 mei opneemt tegen de ongeslagen Oekraïner in Wembley's SSE Arena. Page heeft slechts één nederlaag op zijn palmares staan, een schokkend knock-out verlies tegen Douglas Lima in 2019 (lees verder onder video).

Page heeft zes keer gevochten en gewonnen sinds die enige nederlaag, waarvan er vier via knock-out kwamen. Page wreekte zich en zette zijn titelkans op met een overwinning op de Lima in de herkansing oktober vorig jaar.

Titel knaller

Amosov is ondertussen snel gestegen naar de top van de weltergewicht rangen van Bellator sinds hij in 2017 bij de organisatie tekende. De 28-jarige Oekraïner won de titel van Lima in juni 2021 en werd daarmee de eerste wereldkampioen van Oekraïne bij een grote MMA-organisatie (lees verder onder video).

Met een record 26-0 heeft Amosov de langste actieve winstreeks in MMA. Als tweede alleen de legendarische Khabib Nurmagomedov. Het gevecht met Page in Londen zal de eerste verdediging van de titel voor Amosov zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws