Nazi MMA-vechter flink afgestraft in brute knokpartij (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nazi MMA-vechter flink afgestraft in brute knokpartij (video)

Nazi MMA-vechter flink afgestraft in brute knokpartij (video)

Mikhail Turkanov, de beruchte MMA-vechter die onder de Nazi tatoeages zit, werd vandaag knock-out gemept door Alibeg Rasulov TKO's Mikhail Turkanov, tijdens AMC Fight Nights in Sochi.

Flink onder de Nazi tatoeages krijgt Turkanov flink wat kritiek over zich heen. Tegenstanders vinden dan ook het pak slaag in de MMA-kooi vandaag op z'n plaats. Turkanov die als vrijwilliger in Syrië zou hebben gediend ligt veel onder vuur.

Doorslaan

Rasulov eindigde Turkanov met een ground and pound op de grond. De reacties op het verlies van de provocerende vechter waren niet mals. Op twitter was er onder andere te lezen: ,,Een nazi kreeg een flink pak slaag tijdens Fight Nights"

Een criticus ging zelfs zover dat hij vond dat het gevecht te snel werd gestopt door de scheids: ,,Vroegtijdige stopzetting naar mijn bescheiden mening, omdat de nazi nog ademde. Ik weet het echter niet, wat denk je ervan !?"

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/marokkaanse-koning-speelde-rol-bij-opheffen-ontslag-ufc-vechter-azaitar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws