BREAKING! Ex-Glory Murthel Groenhart maart in actie op LFL 4 MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING! Ex-Glory Murthel Groenhart maart in actie op LFL 4

BREAKING! Ex-Glory Murthel Groenhart maart in actie op LFL 4

Murthel Groenhart, voormalig Glory Kickboxing kampioen zal op 13 maart vechten tegen Marcelino Kemna tijdens LFL 4. Zo meldt LFL vandaag exclusief aan onze redactie. Voor groenhart is dit zijn tweede gevecht voor de MMA-organisatie.

Kickbokskampioen Groenhart behoeft geen introductie, de Surinaams-Nederlandse topvechter is voormalig weltergewicht kampioen bij Glory. Vorig jaar stapte Groenhart over naar het MMA-vechten en debuteerde bij het Nederlandse Levels Fight League.

Bekende vechter

Het MMA-debuut van Groenhart was succesvol met het verslaan van Kristof Kirsch op 10 Oktober afgelopen jaar. Kemna zal bij het grote publiek niet zo'n bekendheid genieten als Groenhart maar heeft een gedegen kickboks record van 27 gewonnen partijen.

LFL is een van de snelst groeiende MMA-organisaties van Nederlandse bodem. Vorig jaar organiseerde LFL een aantal succesvolle evenementen die via PPV te zien waren. De organisatie hoopt voor haar komende evenement publiek toe te kunnen laten, afhankelijk of de corona beperkingen dan nog gelden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws