Murthel Groenhart pakt racist keihard aan! 'Koekje van eigen deeg' Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart pakt racist keihard aan! 'Koekje van eigen deeg'

Murthel Groenhart pakt racist keihard aan! 'Koekje van eigen deeg'

Murthel Groenhart, voormalig Glory Kickboxing kampioen en MMA-vechter liet een racistische opmerking niet over zijn kant gaan. Op een foto die Groenhart plaatste op zijn Insta story kwam een op zijn zachtst gezegd niet echt fris commentaar.

De voormalig kickboks kampioen plaatste een foto van zichzelf met een slang om zijn nek. Dit viel niet in goede aarde bij een reageerder die het nodig vond Groenhart voor aap uit te maken. ,,Zijn apen niet bang voor slangen?", was te lezen als racistische reactie.

Onsmakelijke reactie

Groenhart die als kickbokser grote successen boekte liet dit niet over zijn kant gaan. De vechter plaatste een foto waarop de jongeman die de onsmakelijke reactie plaatste, flink op de korrel werd genomen. ,,Deze kleine jongen lijkt iets tegen zwarte mensen te hebben', reageerde Groenhart.

De jongeman die met een mooie blondine te zien is op een foto, werd hierdoor flink door Groenhart in de schijnwerpers gezet. ,,Dit is de man die mij veroordeeld", schreef Groenhart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws