MMA-ster Cyborg weigert dopingtest! 'Gevecht van de baan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-ster Cyborg weigert dopingtest! 'Gevecht van de baan'

MMA-ster Cyborg weigert dopingtest! 'Gevecht van de baan'

Cat Zingano beweert dat Cris Cyborg weigert een dopingtest te doen. Zingano doet de uitspraak te midden van geruchten over een titelgevecht bij Bellator tussen haar en Cyborg.

Het geruchtmakende titelgevecht van Zingano met Bellator-kampioen vedergewicht bij vrouwen, Cyborg, lijkt niet snel te gebeuren. De Braziliaanse kondigde onlangs aan dat haar gevecht met Zingano niet zou plaatsvinden. Cyborg beweerde in een interview dat de voormalige UFC-titeluitdager de wedstrijd afwees.

Op haar beurt ging Zingano naar sociale media om haar kant van het verhaal te vertellen. Zingano zei op Twitter dat Cyborg weigert een dopingtest te doen voor het gevecht. Zo legde ze haar kant uit van waarom de Bellator-titelwedstrijd voor dames in het vedergewicht niet is gepland.

Eerder in opspraak

Cyborg kwam in het verleden in opspraak vanwege eerdere controverses als het gaat om prestatie verhogende middelen. In 2011 faalde Cyborg tijdens een dopingtest voor steroïden. Door deze mislukking werd haar titel destijds afgenomen.

Beide vrouwen hebben hun plaatsen als een van de beste vechters in Bellator gecementeerd. Zingano tekende in 2019 bij de organistie. Cyborg, aan de andere kant, tekende in 2019 ook bij Bellator. Ze behaalde vier overwinningen in de Bellator-kooi. In het proces behaalde ze het Bellator-kampioenschap vedergewicht voor dames.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws