MMA-legende Melvin Manhoef in actie tijdens Bellator Parijs MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-legende Melvin Manhoef in actie tijdens Bellator Parijs

MMA-legende Melvin Manhoef in actie tijdens Bellator Parijs
MMA-legende Melvin Manhoef in actie tijdens Bellator Parijs

Het ziet er naar uit dat het debuut van MMA-organisatie op 10 oktober in de Franse hoofdstad Parijs gevuld gaat worden met topvechters.

Said el Badaoui trainer van Melvin Manhoef en Illias Bulaid, bevestigde onze redactie dat de topvechter en levende legende Manhoef in Parijs zijn opwachting zal maken. Tijdens het debuut van de organisatie in Frankrijk "Een tegenstander is nog niet bekend maar de vechtovereenkomst is getekend zegt, "Said el Badaoui.

Bellator debuut in Frankrijk

Manhoef vocht zijn laatste wedstrijd tijdens Bellator 230 in oktober 2019, Milaan Italië. De topvechter versloeg daar Yannick Bahati via TKO. Eerder melden wij al dat Ilias Bulaid op 1 oktober tijdens Bellator Milaan zijn opwachting zal maken. Ook de tegenstander van Bulaid is nog niet bekend gemaakt.

Bellator MMA is de eerste vechtsport organisatie die in Frankrijk een groots event neer gaat zetten en met publiek. In de aankomende weken zal Bellator haar vechtkaart verder bekend gaan maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws