MMA-weekend: Manhoef zegeviert, Staring en Gerges incasseren verlies Nieuws
Nieuws

MMA-weekend: Manhoef zegeviert, Staring en Gerges incasseren verlies

MMA-weekend: Manhoef zegeviert, Staring en Gerges incasseren verlies
MMA-weekend: Manhoef zegeviert, Staring en Gerges incasseren verlies

Het was het weekendje wel voor een aantal Nederlandse MMA-vechters, waar Melvin Manhoef winst pakte hadden Hesdy Gerges en Dion Staring het nakijken.

Het was een bomvol weekend voor de ware MMA-fans, maar liefst drie Nederlandse MMA-vechters traden aan, waarvan twee hun afscheid wedstrijd hielden, Melvin Manhoef en Dion Staring. Manhoef vocht in Milaan voor Bellator en versloeg met een vernietigende eerste ronde knock-out zijn tegenstander Yannick Bahati.

Tijd om te stoppen

Voor Staring liep zijn laatste wedstrijd helaas minder positief af, hij liep tegen een verlies aan doordat de scheidsrechter in de eerste ronde tussenbeide kwam. Vernooij domineerde het gevecht en de 41-jarige Staring ondervond lichamelijk ongemak, hij erkende dat het toch echt tijd was om te stoppen. Dat kan de vechter overigens zonder schaamte doen wat hij laat een zeer glansrijke carrière achter zich.

Voor Hesdy Gerges was het voor de tweede keer dat hij verloor bij Bellator, hij stond op dezelfde vechtkaart al Manhoef, zijn debuut partij had de voormalige GLORY kickbokser ook verloren. De Moldaviër Dragos Zubco werd volgens een unanieme beslissing uitgeroepen tot winnaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws