Mike Tyson (56) terug naar instorten: 'Stoten als sloophamers' | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Mike Tyson (56) terug naar instorten: 'Stoten als sloophamers' | video

Mike Tyson (56) terug naar instorten: 'Stoten als sloophamers' | video

Na zijn recente ineenstorting is er een video van de 56-jarige Mike Tyson die intens met zijn trainer aan het sparren is, wat veel mensen schokte. In de video zien we Tyson trainen met zijn trainer, zijn kenmerkende kiekeboe-stijl oefenen en venijnig op de pads slaan.

Hierdoor vroegen veel fans zich af hoe Tyson zo snel in de ring kwam nadat hij een paar dagen geleden was ingestort tijdens de training. Het antwoord hierop ligt alleen bij Tyson zelf, want hij heeft zeker bewezen dat vadertijd hem zelfs op 56-jarige leeftijd nog niet volledig heeft ingehaald.

Tyson had een moeilijke jeugd, waarin hij vanaf zeer jonge leeftijd geweld en woede gebruikte. De mentor van Tyson, Cus D'Amato, was echter in staat om deze woede te kanaliseren in het boksen, waardoor Tyson een onstuitbare kracht werd. Dit leidde ertoe dat Tyson een enorm ego ontwikkelde dat alleen werd gevoed door het succes dat hij op zo'n jonge leeftijd zag.

Hoewel het ego van Tyson hem tot een betere concurrent in de ring maakte, veroorzaakte het veel problemen voor hem buiten de ring, maar Tyson is nu volwassen geworden sinds zijn jonge jaren en kan zijn ego onder controle houden. Bovendien kan hij het ook nog eens helemaal loslaten, waarbij de sparringsessie daar een perfect voorbeeld van is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws