111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis Boks Nieuws
Boks Nieuws

111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

Mike Tyson onthult dat hij in september zal vechten tegen zijn oude vijand Lennox Lewis. Met een gecombineerde leeftijd van 111 jaar tussen de twee, is Tyson op zoek naar wraak.

De slechtste man op de planeet Tyson is nu 55 jaar oud en verdient maar liefst 500.000 euro per maand aan zijn cannabis imperium. Maar de aantrekkingskracht van boksen en de enorme sommen geld die werden aangeboden blijven lokken. In 2020 maakte Tyson een comeback na jaren niet actief te zijn geweest.

Ex-wereldkampioen Tyson trok ten strijde in een acht-ronde oefenwedstrijd met zijn 53-jarige landgenoot Roy Jones Jr. Nu zegt Tyson dat fans hem weer in actie zullen zien alleen deze keer zal het zijn tegen het Britse icoon Lewis (56).

Wraakwedstrijd

Tyson vertelde TMZ toen hij dinsdag een restaurant in Los Angeles verliet: "Ik ga tegen Lennox Lewis vechten." De enige andere details die hij verstrekte, was dat de wedstrijd dit jaar in "september" zal plaatsvinden.

De twee mannen kwamen 20 jaar geleden oorspronkelijk oog in oog te staan ​​en hadden een verhitte en beruchte opbouw naar hun blockbuster-gevecht. Maar het was Lewis die stand hield na een verbluffende overwinning op de Amerikaanse superster in de achtste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws