Melvin Manhoef over blessure: 'Het is heel funest voor mij' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Melvin Manhoef over blessure: 'Het is heel funest voor mij'

Melvin Manhoef over blessure: 'Het is heel funest voor mij'

Melvin Manhoef kreeg een handblessure door het inslaan van een autoruit, daarbij raakte hij gewond aan zijn hand. De topvechter achtervolgde inbrekers wat daadwerkelijk wereldnieuws werd. Op 6 mei moet Manhoef vechten maar de blessure is nog niet over.

Op 6 mei staat Manhoef in de Bellator MMA kooi tegenover Yoel Romero. Echter blijkt de handblessure nog flink op te spelen bij de vechtlegende. In een interview met het AD gisteren spreekt Manhoef over zijn hand, maar laat deze niet in de weg staan. Negeren doet hij het ook niet en blijft reëel.

,,Het is heel funest voor mij. Het is een heel zwaar trainingskamp, ook mentaal. Alles is overhoopgegooid. Al heb ik vaker met een blessure gevochten. Met een gebroken teen, bijvoorbeeld", zegt Manhoef. ,,Toen trainde ik op een stoel en vocht ik later misschien wel de partij van het jaar. Het ligt niet in mijn aard om er maar mee te stoppen als zoiets gebeurt. Ik ga all in en proberen er in mijn beste vorm te staan.”

Ik ga ervoor

Manhoef zegt geen Plan B te hebben en dat vechten tegen Romero de focus blijft. Manhoef's arts gaf hem toestemming om het gevecht alsnog aan te gaan ondanks de blessure. ,,Ik heb geen plan B. Als je dat niet hebt, moet plan A slagen.” Het zal het laatste gevecht voor Manhoef zijn, mits Bellator nog met iets interessants op de proppen komt.

Een aantal dagen na de wedstrijd viert Manhoef zijn 46e verjaardag en wil het gevecht met een winst afsluiten. ,,Vijf dagen na het gevecht word ik 46 en ik heb geen zin om als een zuurpruim op mijn eigen verjaardag te zitten. Dus je snapt wat er moet gebeuren, toch? Hahaha.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws