'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn. Niet alleen wil hij de Ier aan puin slaan, ook het grote geld wat er te verdienen valt lokt de omstreden vechter.

Dat hij wil vechten met McGregor maar ook nog andere grote UFC namen op zijn lijstje heeft staan maakt Masvidal nog maar eens duidelijk in een interview met MMA Underground (John Morgan). ,,Ik heb McGregor op mijn lijstje staan, Hij slaat oude mensen in bars. Ik wil deze fucking kerel - en ook, het is een groot geld gevecht natuurlijk", zegt Masvidal.

Masvidal die ook zijn eigen MMA-organisatie heeft kwam recentelijk in het nieuws na een aanval op aartsrivaal Colby Covington die hij flink toetakelde bij een restaurant. Toch staat dit zijn vecht carrière niet in de weg zegt Masvidal.

Spektakel

Maar een datum voor een terugkeer naar de UFC kan Masvidal nog niet geven; ,,Ik wou dat ik je een exacte datum op de kalender kon geven", vertelde Masvidal aan MMA Underground. ,,Zoals je weet, heb ik wat, juridische problemen, dus sommige dingen heb ik niet in de hand, en zijn buiten mijn controle."

Ongetwijfeld zou een gevecht tegen McGregor veel fans trekken en groot geld creëren. Beide vechters hebben en grote fanbase en daar komt nog bij dat zowel McGregor als Masvidal als echte badboys gezien worden. Een gevecht zou zonder twijfel veel spektakle opleveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws