Kotsende UFC-vechter uitgedaagd door rivaal in hilarische video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kotsende UFC-vechter uitgedaagd door rivaal in hilarische video

Kotsende UFC-vechter uitgedaagd door rivaal in hilarische video

Matt Frevola, UFC-lichtgewicht vechter zette een pruik op daagde rivaal Paddy Pimblett uit in een hilarische video. Frevola plaatste de video op social media in de hoop op een gevecht met de Brit.

Uitdagingen van vechters zien we veel, maar niet zoals die Frevola. Het UFC-lichtgewicht ging naar sociale media om rijzende ster Paddy Pimblett uit te dagen in een hilarische video. Waarin de spot dreef met Pimblett en een diens interviews na een gevecht waarin hij op het canvas overgaf.

Krantenkoppen

Pimblett is momenteel een van de meest besproken namen in de UFC. De Brit is een voormalig Cage Warriors-kampioen en heeft zijn beide UFC-gevechten in de eerste ronde gewonnen. Pimblett haalde veel krantenkoppen nadat hij het vechters hotel voor UFC Fight Night Londen het aan de stok kreeg met vechter Ilia Topuria.

Frevola, die sinds 2018 in de UFC vecht, boekte een wilde TKO overwinning op Genaro Valdez uit Mexico tijdens UFC 270 in januari. Het was zijn eerste overwinning in zijn laatste drie gevechten. Nu heeft hij klaarblijkelijk zijn zinnen gezet op Paddy The Baddy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws