KO Knaller! Paddy 'The Baddy' maakt top UFC-debuut (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

KO Knaller! Paddy 'The Baddy' maakt top UFC-debuut (video)

KO Knaller! Paddy 'The Baddy' maakt top UFC-debuut (video)

Paddy Pimblett maakte een goede eerste indruk in zijn UFC-debuut met een furieuze KO in eerste ronde op Luigi Vendramini afgelopen nacht in Las Vegas. De Brit was er alles aan gelegen om te winnen.

In de UFC Apex was het dan eindelijk tijd voor het langverwachte UFC-debuut van Pimblett. De knokker uit Liverpool die net als Conor McGregor zijn sporen verdiende bij Cage Warriors moest even door een zure appel bijten, wat Vendramini gaf flinke weerstand.

Extra dikke bonus mee naar huis

Toch kwam het niet verder dan de eerste ronde, tegen het einde maakte Pimblett een paar stoten die Vendramini onmiddellijk van zijn stuk bracht. Pimblett zag de kans en ontketende een vlaag van stoten, wat scheidsrechter Mark Smith ertoe bracht dichterbij te komen.

Een paar seconden later landde Pimblett een verpletterende rechterhand om Vendramini naar het canvas te sturen en de eerste ronde TKO te scoren. Met de overwinning nam Pimblett ook nog eens een extra 50.000 dollar mee naar huis voor gevecht van de nacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws