Kooivechter Jarno Errens zal titel niet zomaar opgeven MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kooivechter Jarno Errens zal titel niet zomaar opgeven

Kooivechter Jarno Errens zal titel niet zomaar opgeven

Jarno Errens staat zaterdag in een kooigevecht tegenover Mert Özyildirim in het Duitse Düsseldorf. Errens een van Nederlands meest getalenteerde MMA-vechters is vastberaden zijn titel te behouden.

De Europese NFC vedergewicht titel die in het bezit is van Errens zal Nederland niet verlaten. Voor Errens hangt er veel af van het gevecht. Zo heeft onder andere de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC haar oog laten vallen op de Nederlander. De kans is groot dat Errens een stap naar een dergelijke grote organisatie zal maken.

UFC lonkt

,,Ik zal mijn titel met hand en tand verdedigen", zei Errens eerder tegen onze redactie. De vechter die het in zich heeft een van de grootste te worden vecht een bittere rivaliteit uit met Özyildirim die zegt Errens hard op de kin te zullen raken (gaat verder onder video).

De twee stonden in juli vorig jaar al tegenover elkaar waar Errens de NFC titel claimde. Sinds die tijd zint Özyildirim op wraak. Daar maakt trainer Ben Boekee zich niet al te druk om; ,,Jarno is een complete MMA-vechter, met kickboks en grondgevecht skills en hij zorgt altijd voor sensatie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws