'Conor McGregor heeft 'NUL' kans tegen de echte mannen' Nieuws
Nieuws

'Conor McGregor heeft 'NUL' kans tegen de echte mannen'

'Conor McGregor heeft 'NUL' kans tegen de echte mannen'

Conor McGregor is verteld dat hij 'NUL' kans heeft om Colby Covington te verslaan. Zijn UFC-rivaal waarschuwt de Ier voor de 'echte mannen' in het weltergewicht.

Amerikaan Covington, 34, is de nummer 1 na UFC-weltergewicht Kamaru Usman, maar werd twee keer verslagen door hem versalgen op punten en door knock-out. Usman is de man die McGregor wil ontmoeten bij zijn terugkeer, wat zou betekenen dat hij van de lichtgewicht divisie naar het weltergewicht zou moeten gaan.

Als de Ier dit zou doen, zou Covington een gevecht verwelkomen en erop wijzen dat het onmogelijk voor hem zou zijn om te verliezen. Hij zei in de podcast van Nelk Boys: ,,Ik zou het doen, maar hij gaat niet tegen iemand vechten als hij weet dat er een kans van nul procent is om te winnen."

Moet McGregor niet willen

,,Er is geen geluksfactor, hij kan niet eens bliksem in een fles raken, realistisch gezien versla ik die man 10 van de 10 keer." McGregor, 33, heeft drie keer gevochten in het weltergewicht, eerst verloor hij van Nate Diaz, 36, in 2016 voordat hij de rematch won.

McGregor lijkt nu klaar om Usman's weltergewicht titel af te pakken, maar Covington lacht om zijn kansen. ,,Ik denk dat hij waarschijnlijk probeert zichzelf voor de gek te houden en zichzelf op te winden, maar hij zal niet naar weltergewicht gaan om met de echte mannen te vechten. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws